Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на воден радиатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след смяна на воден радиатор

Здравеите колеги.Имам следния проблем.Радиатора ми протече и ми го смениха с нов,малко по малък/дължина 502 мм/оригиналния не знам колко е и проблемите започнаха.Колата започна по бавно да загрява и ако примерно е малко преди 90 градуса и се движа с 70-80 км стрелката видимо за секунди пада до 70 градуса.Другото което е че 1-ва степен на перката включва преди 90 градуса.Преди смяната колата си вдигаше нормалната температура значително по бързо и си включваше 1-ва степен малко над 90 градуса.Между другото термостата е сменен преди 6 месеца и е BEHR и по уреда отваря на 70 градуса.Направо не знам какво се случва.Ако някой може да помогне със сувет сте съм благодарен.
    Колата е от подписа.
    ALFA ROMEO 155 2.0 16V 1996

Смени термостата.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Колега, откъде го "изрови" тоя термостат 70-градусов? Обикновено диапазонът им е 82-88 градуса и задължително е отбелязан на корпуса! Всъщност послушай съвета по-горе !
      Last edited by Zarini; d.m.y г., 01:54.
      Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
      Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

И със стария си отваряше по уред на 70 градуса и с новия също.Открих друго.Температурния датчик който е на блока го премерих и дава безкрайност а трябжа да е около 500 ома.при 60 градуса.
        ALFA ROMEO 155 2.0 16V 1996

Comment

Working...
        X